Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@08:52:53 GMT

کلاهبرداری 4 هزار دلاری ارز دیجیتال

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۸۱۳۱۰

کلاهبرداری 4 هزار دلاری ارز دیجیتال

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، محسن محمودی  اظهار کرد: در پی مراجعه یکی از شهروندان به پلیس فتا استان و با ارائه شکوائیه خود مبنی بر کلاهبرداری از وی در حوزه ارز دیجیتال از پلیس درخواست رسیدگی به موضوع را خواستار شد.

وی تصریح کرد: در راستای رسیدگی به موضوع و احقاق حق این شهروند بزه دیده کارشناسان پلیس فتا ضمن تشکیل پرونده قضائی برای فرد یا افراد کلاهبردار بلافاصله شناسایی و رسیدگی به موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام انتظامی گفت: شاکی در اظهارات خود بیان می کند که در یکی از شبکه های اجتماعی با تبلیغ ارزهای دیجیتال مواجه می شود که سود بسیار بالایی دارد که پس از ارتباط با این افراد مدعی و تبلیغ کننده، کیف پول وی خالی و کل ارزهای خود را از دست می دهد.

محمودی اذعان داشت: در بررسی های اولیه مشخص گردید که شاکی با وسوسه شدن برای بدست آوردن سود کلان با آیدی اعلامی توسط مجرمان سایبری در یکی از شبکه های اجتماعی ارتباط برقرار می کند که پس از فریب خوردن، رمز هر دو کیف پول خود را در اختیار این افراد کلاهبردار قرار می دهد.

رئیس پلیس فتا استان آذربایجان شرقی گفت: با اقدامات کارشناسی و فنی و بررسی‌های به‌عمل‌آمده از کیف پول شاکی و سایر اقدامات انجام‌شده، متهم مورد شناسایی قرار گرفت که پس از هماهنگی لازم اقدامات قضائی در این خصوص صورت گرفت.

 وی در ادامه از بازگرداندن ارزهای شاکی توسط متهم خبر داد و گفت: در ادامه روند رسیدگی به موضوع پرونده و پس از بیان مطالب به متهم، ابتدا وی منکر هرگونه بزه انتسابی بود اما در مواجهه با مستندات و ادله های موجود ارزهای دیجیتال کلاهبرداری شده به ارزش ۴۰۰۰ دلار را بحساب شاکی بازگرداند و جهت سیر مراحل قضائی پرونده به دادسرا ارجاع گردید.

این مقام مسئول توصیه کرد: کاربران فضای مجازی حتما مراقب سرمایه های خود باشند و بدون داشتن دانش و اطلاعات کافی در هیچ حوزه ای وارد نشده و مراقب افراد کلاهبردار باشند تا با فریب و اغوال توسط دیگران مورد بزه واقع نشوند.

رئیس پلیس فتا استان آذربایجان شرقی گفت: در صورت مواجه با هرگونه موارد مشکوک مراتب را از طریق شماره 096380 مرکز فوریتهای سایبری و سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir گزارش کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس پلیس فتا استان آذربایجان شرقی محسن محمودی تبریز فضای مجازی ارز دیجیتال کلاهبرداری دلار مجرمان سایبری شبکه های اجتماعی رسیدگی به موضوع پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۱۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری با رسید جعلی

سرهنگ علی قاسم پور، رئیس پلیس پیشگیری پایتخت گفت: در پی تماس شهروندی با پلیس ۱۱۰ وی اظهار داشت که در مجتمع تجاری مگامال فردی با نمایش رسید جعلی قصد خرید از مغازه وی را دارد.

این مقام انتظامی با اشاره به آمادگی و هوشیاری بالای ماموران اشاره کرد: بلافاصله تیم عملیات کلانتری ۱۳۵ آزادی به محل اعزام شده و با بررسی دوربین‌های مداربسته پاساژ و مغازه‌ها با استفاده از شیوه‌های نوین پلیسی متهم را شناسایی و پس از مدت کوتاهی متهم را در داخل یکی از مغازه‌های مرکز خرید در حالی که قصد خرید به صورت کارت به کارت با ارائه رسید جعلی را داشت دستگیر و به کلانتری منتقل شد 

رئیس پلیس پیشگیری تهران ادامه داد: پس از بررسی‌های اولیه متهم به جرم خود مبنی بر خرید از فروشگاه‌ها با رسید جعلی اعتراف و اظهار داشت که با این شیوه از تعدادی فروشگاه در سطح تهران کلاهبرداری انجام داده است.

سرهنگ قاسم پور افزود: در بازرسی از مخفیگاه متهم تعداد ۲۲ دستگاه تلفن همراه از نوع آیفون، یک دستگاه کنسول بازی سونی، سه قطعه فرش دست بافت، یک دستگاه تبلت، یک دستگاه موتور سیکلت، مقداری لوازم جانبی موبایل و ۲۶ عدد سیگار الکترونیک که هر یک ارزش حدودی ۵۰ میلیون ریال را دارند که همگی این اموال را با رسید جعلی خریداری نموده بود کشف شد.

رئیس پلیس پیشگیری خاطرنشان کرد: در این خصوص ۱۰ نفر از مالباختگان که فریب خورده و با رسید جعلی به متهم کالا فروخته بودند شناسایی شدند و شناسایی شکات دیگر در دستور کار پلیس قرار دارد.

سرهنگ قاسم پور به شهروندان توصیه کرد: هنگام فروش کالا به افراد حتماً از دستگاه‌های معتبر کارتخوان استفاده کنید و در هنگامی که مشتری قصد پرداخت با پول نقد یا به صورت کارت به کارت را دارد حتماً از تقلبی نبودن اسکناس یا رسید کارت به کارت با بررسی کردن موجودی و گردش حساب بانکی مطمئن شوید.

منبع: پلیس

 

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • جواب بده ۱۰۰ میلیون برنده شو؛ کلاهبرداری جدید
  • کلاهبرداری با رسید جعلی
  • «جایزه صد میلیون تومانی» ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • ۷ میلیارد کلاهبرداری تحت عنوان غصب عناوین انتظامی و قضایی
  • هشدار پلیس فتای سمنان درباره فروشنده های دوره گرد
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد | قیمت جدید انواع ارزهای دیجیتال
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد / قیمت روز ارزهای دیجیتال
  • کیهان باز هم از دست مولانا عبدالحمید شاکی شد
  • نحوه رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی در سند تحول
  • ارسال کمک های مردمی به حساب مولانا عبدالحمید کیهان را شاکی کرد /یکی از افراد نزدیک به او و خانواده اش در هتل های گران‌قیمت تهران اقامت داشتند