Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از دستگیری فردی که با ترفند خرید و فروش ارز دیجیتال اقدام به کلاهبرداری هفت میلیارد ریالی از ۱۵ شهروند کرده بود، خبر داد.

به گزارش ایران اکونومیست، سرهنگ داود معظمی گودرزی دراین‌باره گفت: مدتی قبل یکی از شهروندان به پلیس فتا مراجعه و اعلام کرد که تحت پوشش خرید ارز دیجیتال مورد کلاهبرداری قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا نیز رسیدگی به موضوع در دستورکار ماموران پلیس فتای تهران بزرگ قرار گرفت.  

وی با اشاره به اظهارات شاکی ادامه داد: شاکی در اظهارات خود به ماموران گفت که مدتی قبل در شبکه‌های اجتماعی با فردی که مدعی بود در زمینه ارزهای دیجیتال فعالیت می‌کند آشنا شده و پس از اینکه  اعتمادش به وی جلب شده، یک میلیارد ریال از سرمایه‌اش را برای سرمایه‌گذاری در زمینه ارزهای دیجیتال به حساب وی واریز کرده است. اما پس از واریز وجه، این فرد دیگر پاسخی به شاکی نداده و متوجه شده که مورد کلاهبرداری قرار گرفته است.  

 گودرزی با بیان اینکه ماموران پلیس فتا با روش‌های پلیسی و علمی، نسبت به شناسایی متهم اقدام کردند، گفت: با کسب اطلاعات لازم، هماهنگی با مقام قضایی برای دستگیری این فرد انجام شد و سرانجام متهم با اجرای عملیاتی در یکی از محلات جنوبی تهران دستگیر و به مقر پلیس فتا منتقل شد.  

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با اشاره به انجام بازجویی از متهم دستگیر شده، گفت:  این فرد که در ابتدا قصد داشت خود را بی‌گناه و بی‌اطلاع از موضوع نشان دهد، با رویت ادله و شواهد موجود به جرم خود اعتراف کرد و گفت که تاکنون از دست‌کم ۱۵ تن در پوشش خرید و فروش ارز دیجیتال کلاهبرداری کرده است. متهم همچنین اقرار کرد که با هویتی جعلی و جلب اعتماد شکات، وعده‌ ثروتمندشدن یک شبه با سرمایه‌گذاری در بازار رمز ارز را به آنان داده و در مجموع در حدود ۷ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده است.  

به گفته رئیس پلیس فتای تهران بزرگ، برای متهم دستگیر شده پرونده‌ای تشکیل شد و این فرد برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.

گودرزی در همین راستا به شهروندان هشدار داد که اولا بدون دانش و اطلاعات کافی از ورود به بازار رمزارزها خودداری کنند و ثانیا به هیچ عنوان اطلاعات مربوط به کیف پول دیجیتال و سرمایه خود را در اختیار افراد ناشناس قرارندهند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: تهران ، پلیس فتای تهران ، پلیس فتا ، سرهنگ داوود معظمی گودرزی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تهران پلیس فتای تهران پلیس فتا پلیس فتای تهران بزرگ ارز دیجیتال پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۵۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری در مازندران

رئیس پلیس فتای فراجا مازندران با اشاره به انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری از مسدود کردن ۳۵ میلیارد ریال وجوه حاصل از برداشت‌های غیر مجاز اینترنتی با اقدام به موقع مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتای این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار وحید مجید، عصر امروز_ یک‌شنبه شانزدهم اردیبهشت_ در ستاد فرماندهی انتظامی مازندران با بیان اینکه پلیس فتای استان از پلیس‌های دارای رتبه در حوزه کشف جرایم سایبری بین استان‌های کشور است، اظهار کرد: پلیس فتای مازندران در سال گذشته موفق به کسب رتبه دوم شده است که جا دارد از تلاش‌های و زحمات فرمانده انتظامی و رئیس پلیس فتای استان قدردانی کنم.

وی با بیان اینکه به دلیل ضریب بالای نفوذ اینترنت در این استان و دریافت خدمات بالای سایبری شهروندان، طبیعتاً مجرمان اینترنتی در این حوزه فعالیت بیشتری دارند، افزود: پلیس فتای مازندران با جرایم مختلفی در این حوزه نسبت به سایر استان‌ها مواجه است.

رئیس پلیس فتای فراجا مازندران با اشاره بر کلاهبرداری اینترنتی بر بازارهای آنلاین، برداشت‌های اینترنتی غیرمجاز، مزاحمت‌های اینترنتی، دسترسی به اطلاعات افراد و قمار و شرط بندی اینترنتی را از اولویت‌های جرایم سایبری در مازندران عنوان و مطرح کرد: ۲۰ باند در حوزه‌های مختلف جرایم سایبری در مازندران منهدم شد که ۳۵ میلیارد ریال از وجوه مردم که از سوی مجرمان سایبری به صورت غیرمجاز برداشت شده بود با اقدام به موقع مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتای مازندران مسدود شد.

مجید با اشاره به اینکه در حوزه طرح نور اقدامات قابل ملاحظه‌ای داشته‌ایم، گفت: تقریباً ۹ هزار و ۸۳۵ تار نما و صفحه را که دارای تأثیر منفی در حوزه امنیت اخلاقی مردم بوده و در انتشار تصاویر نامربوط و محتواهای غیرمتعارف فعالیت داشته، رصد و مورد پایش قرار دادیم.

وی ادامه داد: با تمرکز عملیاتی روی سه هزار و ۸۴۲ مورد و انطباق آن با جرم انگاری بالغ بر ۷۶۵ مورد با تذکر تلفنی با استفاده از کاربران هوشمندی که در این حوزه داشته ایم و اعلام به فتای مراکز استان اقدام شد.

رئیس پلیس فتای فراجا مازندران همچنین از برخورد قضائی و عملیاتی با یک‌هزار مورد از این صفحات و تارنماها و حذف محتواها خبر داد و خاطرنشان گرد: در این حوزه با همکاری شهروندان اقدامات خوبی صورت گرفته است.

کد خبر 750868

دیگر خبرها

  • ربودن دختر نوجوان؛ درخواست میلیاردی برای آزادی / جزئیات
  • ربودن دختر نوجوان در این شهر؛ درخواست میلیاردی برای آزادی / جزئیات
  • گروگانگیری ۱۰۰ میلیاردی دختر ۲۴ ساله در تهران
  • انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری در مازندران
  • گروگانگیری ۱۰۰ میلیاردی دختر نوجوان در تهران / متهم دستگیر شد
  • ربایش دختر نوجوان و درخواست ۱۰۰ میلیارد ریال در جنوب تهران
  • هشدار نسبت به کلاهبرداری از مردم در پوشش خرید و فروش عتیقه
  • دستبند پلیس آگاهی آذربایجان غربی بر دستان کلاهبردار میلیاردی
  • دستبند پلیس آگاهی آذربایجان غربی بردستان کلاهبردار میلیاردی
  • کلاهبرداری یک میلیاردی با پیامک جعلی ثنا